14 Şub 2010

Siftah Yapanlar

Ruud Van Nistelrooy 65. dakikada Mladen Petric'in yerine oyuna girerken maçın skoru Stuttgart 1-1 Hamburg idi.
Daha sonra Ruud'un kalitesi çıkacaktı ortaya. 75'te Hamburg'u öne geçiren golü kaydeden Ruud, 1,5 dakika içinde ikinci golü de atarak maçı Hamburg'un 1-3 kazanmasını sağladı. Bu iki ardarda attığı gol ile Hamburg macerasında ilk siftahını yapmış oldu.
Dün bir siftah yapan daha vardı, Robbie Keane. Maçı 90 dakika izleme fırsatım olduğu için şanslıydım çünkü 4-4 sonuçlanan maçta tam 8 gol atıldı. Robbie Keane bu maçta Celtic adına hem ilk asistini hem de ilk golünü kaydetmiş oldu.

Yalnız Celtic'in bu maçı kazanamaması en zor olandı ve zoru başardılar. Celtic 0-1 öne geçti, Aberdeen beraberliği sağladı. Celtic 1-2 öne geçerken çok geçmeden, yalnızca 1 dakika içinde Aberdeen 2-2'yi sağladı. Devreyi 2-2 ile kapatan Celtic, ikinci yarı ardarda bulduğu iki gol ile 2-4 öne geçti ki artık Celtic'in bu maçı kopardığını düşündü(k)m. Fakat hesaba katılmayan bir adam vardı bu iki farklı skor yakalandığı anda.
Steve MacLean kazanılan penaltıyı gole çevirdiğinde Artur Boruc'un yüz ifadesi sanki maç 3-3 olmuşcasına sararmıştı. Belki de beraberliğin kokusunu mu aldı nedir bilemiyorum. Aynı Steve 88'de kendisinin ikinci golünü atarak maçı 4-4'e getirdi ve dediğim gibi Celtic adına zor olan bu durumdu ve zoru başardılar. Artık Rangers şampiyonluk yolunda yalnız kalırken, Celtic adına bu sezon hemen hemen bitmiş oldu.

Hiç yorum yok:

Bunlar Da İlginizi Çekebilir