14 Eyl 2009

WTA US Open Şampiyonu | Kim Clijsters

Not: İki yıl aradan sonra kortlara dönen Clijsters, henüz ikinci turnuvası olması ve en zor 4 turnuvadan biri olmasına rağmen büyük bir başarı sergileyip US Open’ı kazandı. Clijsters US Open’ı kazanan ilk top 10 dışı oyuncu ve davet üzerine katılıp galibiyete ulaşan ilk oyuncu oldu.







13 Eyl 2009

WTA US Open | Final




US Open Bayanlar Finalindeyiz... Caroline Wozniacki'yi bu yaşta böyle önemli bir turnuvada finale geldiği için kutluyorum. Aslında bu kutlama ondan finale gelerek sürpriz yaptığını düşündüğüm için değil, daha iyi raketlerin elendiği turnuvada finale kaldığı için. Karşısında turnuvanın başından beri favorim olan, ayağının tozuyla bu kadar hızlı bir giriş ile turnuvayı kazanmasını beklediğim Kim Clijsters. Clijsters yarı finalde Serena Williams'ı setlerde 2-0 ile geçerek finale çıkmıştı. Wozniacki ise Yanina Wickmayer'i 2-0 ile geçerek finale yükseldi... Clijsters işi uzatmaz şampiyon olur. Clijsters kazanır.



Edit: Sonuç...

Caroline Wozniacki 0 - 2 Kim Clijsters WON ( Clijsters farkı )


Turkcell Süper Lig | 5. Hafta



Turkcell Süper Lig 5. hafta mücadelesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor'u ağırlıyor. Bir yanda lige iyi bir girişi yapan İ.B.B. , diğer yanda ise taraftarlarını hem Europa League'den elenerek üzen, hem de ligte aldığı kötü sonuçlarla kahreden bir Trabzonspor... Belediye deplasmanı her ne kadar zor gibi gözükse de, Trabzonspor için artık beli doğrultma zamanı geldi. Trabzonspor kazanır.



Edit: Sonuç...


İ.B.B. 1 - 6 Trabzonspor WON (zamanı geldi dedim ama fırtına sürpriz oldu...)


Turkcell Süper Lig | 5. Hafta



Turkcell Süper Lig'te 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Bursa deplasmanına konuk oluyor. Yorumumu yine teknik analiz üzerine değil, kısa ve genel duruma göre yazacağım. Teknik detay için farklı bloglar halihazırda mevcut zaten. Bursaspor Ertuğrul Sağlam'ın oyun anlayışıyla hiç de fena işler yapmıyor. Ayrıca bu sezona da gayet iyi girdiler ve kötü de oynamıyorlar. Beşiktaş'tan gelen Zapotocny de takıma uyum sağlamış gibi gözükmekte. İleri uçta Sercan, bu hattı besleyen ise ortalama bir orta sahadan kurulu bir takım Bursaspor. Fenerbahçe'ye dönecek olursak, onlar genellikle sezona sürpriz kayıplarla başlayan bir takım olarak uzunca bir süredir ligin ilk hafta puan kaybedenleri gediklilerindendi fakat bu sene 4 maçta 12 puanla sezona iyi bir giriş yaptılar. Bu haftanın Fenerbahçe açısından minimum 2 puan kayıpla sonuçlanacağını, Bursaspor'un kontrollü futboldan vazgeçmedikçe maçı elinde tutabileceğini öngörüyorum. Fenerbahçe ilk puan kayıplarını bu gece yaşayabilir dolayısıyla tercihim; Bursaspor yenilmez.


Edit: Sonuç...

Bursaspor 0 - 1 Fenerbahçe LOST ( 45 yıllık bir rötara yakalandık... )

Bunlar Da İlginizi Çekebilir