18 Şub 2010

Yine Mi Sen Be Adam!

Ve yine aynı hakem, yine aynı hatalar, yine rezil bir maç yönetimi... Şimdi durup düşünmek lazım, UEFA neden bu kadar rezil bir hakeme bu derece üst düzey müsabakalar yönetme hakkı tanır? Sen değil miydin bu adamı Chelsea - Barcelona maçı sonrası gönderilecekler listesine koyan? Kime seslenmek lazım acaba Platini'ye mi yoksa tüm UEFA yetkililerine mi?

Türkiye'deki hakemlere sitem edenler tekrar tekrar düşünmeliler diye her defasında söylüyorum aslında. Çünkü bu denli üst düzey organizasyonlarda dahi kokartı büzüşesiceler yer alıyor. Bunların başında tabii ki Tom Henning Ovrebo geliyor... Norveç'in balıkçıları meşhurdur bilirsiniz, fakat en meşhur Norveçli bunca hata sonrası artık Ovrebo'dur diye düşünüyorum.

Bayern München'in ofsayttan attığı ikinci gol yan hakem hatası olabilir ancak gösterdiği yersiz kırmızı kart, Miroslav Klose'ye göstermediği kırmızı kart, gol iptali ve yardımcı hakemin görmeyen gözlerine aldırış etmemesi vs. gibi hatalar zincirine sebep oldu yine bu gece. Bir ara papaz olacağını şu yazıda yazmıştım ve artık bugünkü hataları üzerine diyorum ki, Allah ıslah etsin.

Klose'nin attığı uzak ara ofsayt gol de hemen burada, iyi seyirler...

Hiç yorum yok:

Bunlar Da İlginizi Çekebilir