13 Ara 2009

Pic Of The Day

Rafa için ufukta yol görünüyor artık. Bu fotoğrafta da üzgün bir Rafa Benitez görüyoruz. Sanki Arsene Wenger'e şunu söylermiş gibi;
"Hoca ben artık çekiliyorum, hakkını helal et."

4 yorum:

hakancelep dedi ki...

Tom Hicks ve George Gillet ne verdiler ki neyin hesabını soracaklar? Liverpool yönetimi ve kadrosuyla Tranzonspor'u andırıyor. Defansa Kyrgiakos'u almaları bile bir çok şeyin cevabı. Diğer 3 büyük, hatta ManCity ve Spurs'un kadrosunda yer alabilecek tek adam Carragher. Skrtel, Agger, Kyrgiakos, Fabio Aurelio, Emiliano Insua, Philip Degen, Glen Johnson. Hangisini United'a veya Blues'a alabilirsin ki. Benitez elindeki kadronun hakkını vermeye çalışıyor. Olabildiğince.

buraköztürk dedi ki...

Tek adam Carragher? Yaşı olmuş 31.. Biraz haksızlık etmişsin hocam ama katılmadığım noktalar yok değil. Benitez Liverpool'dan kovulursa/ayrılırsa bir süre herhangi bir takımı çalıştıracağını sanmıyorum. Bunun nedeni de gittiği takımda başarısızlık yaşama olasılığını hemen Liverpool'un ardından kaldıramayacak olmasıdır. Liverpool kadrosuna dönecek olursak, Reina, Agger, Johnson, Carragher, Aurelio, Lucas, Mascherano, Gerrard, Benayoun, Kuyt, Torres. Tottenham'dan daha oturaklı bir kadro olduğu kesin. Ha yeterli mi, tabii ki değil.

hakancelep dedi ki...

Tottenham genel olarak kadrosu Liverpool'dan daha iyi. Liverpool'dan çıkabilecek en iyi kadroyu saydın. Yedeklerin hali fena. John Terry'e katılmamak elde değil. Gerrard ve Torres'i çıkardığında çok sıradan bir takım. Spurs'de sıradan olmayan daha fazla yetenek var. Defanstaki Woodgate(sağlıklı kalması koşuluyla:) ), Bassong, Bale çok iyi oyuncular. Orta sahada David Bentley,Modric,Krajncar, Lennon (ki bu sene çok olgun ve extra), Jermain Jenas. İleride ise Keane, Pavlyuchenko,Defoe üçlüsünün yanında benchleride iyi. İngiltere ligi düzleminde her koşulda her zaman Harry Redknapp, Benitez'den iyi. Aslında Tottenham'ın sorunu üzerlerine yapışan ve ne yaparlarsa yapsın çıkmayan, lanet "loser" lakabı.
Liverpool'a dönersek, bir mantaliteye ve cash paraya ihtiyaçları var. Bakarsın şeyhin biri çıkar, bir kaç petrol kuyusu da onlar için açılır:)

buraköztürk dedi ki...

Güzel bir noktadan yaklaştın çünkü "Tottenham'dan daha oturaklı bence" derken ilk düşüncem Tottenham'ın şu dengesiz, ne zaman ne yapacağı hala! belli olmayan yanıydı. Loser etiketi cuk diye oturmuş. Premier'de iki sevdiğim takım var yıllardır ve bir türlü de değişmiyor o yüzden Liverpool'un durumu benim takımlarımın işine gelmiyor da değil hani =) İlk başta Arsenal, onu 5 yıldır takip eden bir Aston Villa (5 yıldır FM'de bile onlarlayım :)).

Bunlar Da İlginizi Çekebilir